top of page

In 1986 werd Atelier Parallel opgericht.

Het is een vennootschap tussen Nathalie en Frank Hollevoet, afgestudeerden van het Hoger Instituut voor Architectuur Victor Horta.

Het kantoor "Atelier Parallel" verwerft op 1 januari 2001 de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

 

Het team werd vervolgens verrijkt door zowel interne als externe medewerkers. Ze werken flexibel en creatief voor optimale, productieve en creatieve samenwerking met andere bouwpartners.

AdobeStock_70909910 [Converti].png

Ons team bestaat nu uit 4 personen, perfect tweetalig, een sterke ervaring doorheen de vele jaren hebben verworven en antwoorden aan de behoeften van elk project op het gebied van creativiteit, technische adviezen en opvolging naar uitvoering

 

Wij zijn bewust van de specifieke doelstellingen van elke klant, en garanderen een kwaliteit doorheen de diensten en management gedurende de volledig opdracht.

 

Een kwaliteitsproject wordt gekenmerkt door een geslaagde synthese tussen de verschillende fundamentele voorwaarden van een project.

 

De kracht van ons kantoor ligt in proactief overleg tijdens de beginfase van een project. Door onze visie, beperken wij ons niet tot louter standaardoplossingen, maar proberen om verder te gaan in het meest geschikt concept om de oorspronkelijke visie te bereiken.

Elk gebouw is een prototype dat door onze strengheid zal geschieden en door onze bereidheid zal het project doorheen de tijd meegaan.

AdobeStock_206734202.jpeg

Het is absoluut noodzakelijk dat de bouw een opvolging in detail impliceert, essentieel om de belangen van de cliënt te verdedigen. Wij voeren en onderzoeken op:

  1. Het organiseren met openbare besturen voorafgaande vergaderingen om het project te voor te stellen om problemen later te voorkomen.

  2. Het ontwikkelen van technische oplossingen met kwalitatieve bouwtechnieken en technische voorzieningen op een optimale, vooruitstrevende en efficiënte manier.

  3. Zoek naar kosteneffectieve oplossingen binnen het budget.

  4. Leveren van een compleet en kwalitatief dossier dat rekening houdt met kenmerken, onderhoud en ecologische en budgettaire aspecten.

  5. Opvolging tijdens de werfperiode tot een volledige voltooiing.

  6. Respecteren van het budget, management, deadlines en werfplanning.

 

 

De sleutelwoorden van ons onmisbare team voor een succesvolle opdracht zijn: communicatie, coördinatie, opvolging en verantwoording.

barlow_semicondensed_fondnoir.png
bottom of page