SINT-PAULUSSCHOOL te Ukkel

IMG_8296.JPG
SINT-PAULUSSCHOOL te Ukkel

Het project bestond uit de renovatie van een oud klooster, grenzend aan de Sint Paulus kleuterschool en de basisschool, tot uitbreiding van de basisschool.

Het omvat de integratie van een turnzaal met kleedkamers en sanitaire voorzieningen, administratieve kantoren, een eetzaal, twee klassen en een computerzaal.

De speelplaats werd ook gerenoveerd en uitgebreid met alle faciliteiten die nodig zijn voor de goede werking van de school.

De uitbreiding biedt een ruimere en comfortabele leefomgeving voor studenten en leerkrachten. De Nederlandstalige school is ook volledig autonoom geworden ten opzichte van de aangrenzende Franstalige school.

De grootste uitdaging was om snel te kunnen reageren op de problemen die zich voorgedaan hebben tijdens de ontmanteling, en dit allemaal in een beperkte begroting en afgestemde termijn.

DSC_0044.JPG
  • Totale oppervlakte: +/- 2500 m² (gebouwen + speelplaatsen) 

  • Budget: 2.000.000 €

  • Oplevering: Februari 2016

DSC_0038.JPG
DSC_1154.JPG
barlow_semicondensed_fondnoir.png